اکتبر 4, 2023

تمجید مطبوعات ایتالیا از میلان؛ خدا حفظت کند براهیم دیاز+عکس

مطبوعات ایتالیا به تمجید از میلان و براهیم دیاز پس از پیروزی در لیگ قهرمانان اروپا پرداختند.

تمجید مطبوعات ایتالیا از میلان؛ خدا حفظت کند براهیم دیاز+عکس

به گزارش Heracleum persicum، شب گذشته در دور رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، میلان مقابل تاتنهام به برتری رسید تا خاطرات تلخ‌ روزهای گذشته را فراموش کند و برای مسابقات بعدی خودش را آماده کند. میلان در سال 2023 در 10 بازی تنها 3 بار پیروز شده و 5 شکست تجربه کرده است. این تیم که در رده دوم جدول سری‌آ قرار داشت و نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده به ناپولی محسوب می‌شد، اکنون با 41 امتیاز در رده پنجم قرار دارد و باید تمام توان خود را بگذارد تا به جمع 4 تیم پایانی راه یابد. مطبوعات ایتالیا به تمجید از میلان و شاگردان پیولی پرداختند و از پیروزی بزرگ آن‌ها مقابل کونته نوشتند. گازتا دلا اسپورت با تیتر «توفان میلان با حضور دیاز؛ شبی به یادماندنی در سن‌سیرو» به تمجید از این تیم پرداخت.

این نشریه نوشت: براهیم دیاز اسپانیایی گلزنی کرد و تیم به خوبی توانست دفاع کند. حالا این تیم باید در 8 مارس (17 اسفند) برای رسیدن به جمع 8 تیم در لندن تلاش کند. کوریره دلا اسپورت نیز تیتر «خدا حفظت کند، دیاز» را به روی جلد برد. این نشریه نوشت: قهرمان ایتالیا، آتش رقابت لیگ قهرمانان اروپا را دوباره داغ کرد. براهیم عالی بود و میلان نیز با شکست تاتنهام رویاپردازی کرد.

کوریره مصاحبه پیولی را نیز بازتاب داد و نوشت: ما برگشتیم! توتواسپورت نیز به باخت کونته اشاره کرد و از درخشش براهیم دیاز نوشت.

این نشریه همچنین مدعی شد که در زمان یک دقیقه سکوت برای درگذشتگان زلزله ترکیه و سوریه، برخی طرفداران به آنتونیو کونته توهین کردند. میلان نیز با حضور هواداران پرشمار خود یک رکورد زد و توانست در سن‌سیرو بیش از 9 میلیون یورو درآمد کسب کند. پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید